Относно: кръстосващи се дантели и връзки на балерина.

Преценка: Дантели и връзки добавят интригуващи детайли към ниски обувки и такива с токове. Връзки от панделки на Lacoste са перфектния небрежен летен вариант; за токовете кожените връзки най-подхождат.

Обувки с връзки около глезените

Относно: Един стил, който често ще се наблюдава през 2009 е много високия ток с връзки около глезените. Смайващата обувка на Gucci с троен ремък около глезена е олицетворението на този стил.

Преценка: Всяка обувка която спира до глезена има тенденцията да скъсява крака; така че докато високите момичета могат да се откажат лесно от тези ремъци, други трябва да са внимателни. Ако решите да опитате придържайте се към много високия ток и това ще балансира външния вид.

Токове, създаващи облик на обувката

Относно: Докато обувните тенденции през предишните сезони бяха относно прехода от високи и остри към ниски токове и такива с форма на клин, сегашните насоки са нещо съвсем ново. Тока не е вече само част от структурата на обувката, която я прави по-стабилна – той вече придава и облик.

Преценка: Ако ще бъдете дръзки, бъдете много дръзки. Покажете своя вкус, инвестирайки в обувки, които ще бъдат ценени за дълго.

Горещи багри: Оранжево и розово

Оранжевото е най-тенденциозният цвят за обувки през Пролет 2010. Цветът е ярък, весел и енергичен. Ще има много ярки багри тази Пролет и по дрехите, но е по-добре да се комбинират свежите нюанси на дрехите с ярките цветове на обувките, за да бъде картината приятна. Оранжевото е добро за млади момичета, но може би прекалено крещящо за по-възрастни дами. Ако смятате, че не сте дръзки достатъчно да носите оранжево, обърнете внимание на розовото или бялото. Те са по-меки, притежават повече чар и деликатност и са много сладки. Дама на всяка възраст би придобила по-женствен вид и изглеждала по-добре, носейки обувки в тези цветове. Сред други подобни разцветки ние забелязахме червено, розово, виолетово, сиво, металик и кафяво. Изберете кое ви пасва най-добре.

By neynsky

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.